Syyskausi ja uudet voimistelijat

Syyskausi on sujunut mukavasti ja olemme jo niin pitkällä kautta, että emme ota enää uusia voimistelijoita ryhmiin. Syyskaudelle ilmoittautuneet jatkavat automaattisesti kevätkaudella, elleivät peru paikkaansa vuoden loppuun mennessä. Mikäli ryhmissä on tilaa, kevätkaudelle voi ilmoittautua ensi vuoden alussa. Tarkemmat aikataulut uusien voimistelijoiden ilmoittautumiselle ilmoitetaan sivuillamme myöhemmin.

Ryhmätilanne

Ryhmät voimistelukoulu 5-7 v. ja telinevoimistelu tytöt 8-11 v. ovat täynnä eikä varasijoille valitettavasti mahdu enempää nimiä. Meillä alkaa tänä syksynä pojille alk. 8 v. oma telinevoimisteluryhmä ja sinne mahtuu vielä hyvin poikia mukaan, tulkaa rohkeasti kokeilemaan (kaksi ensimmäistä kertaa sitoumuksetta)!

Syyskausi

Hei ja tervetuloa!

Syksy tuo uusien sivujemme lisäksi muutakin uutta: olemme siirtyneet netti-ilmoittautumisen aikaan! Ohjeet ilmoittautumisiin löytyy linkkivalikostamme.

Syyskautemme ensimmäiset treenit ovat 2.9.2017. Treenikalenterit on julkaistu ja ne löytyvät kunkin ryhmän omalta sivulta, käykää kurkkaamassa!

Nähdään syyskuussa!