Kevään telinevoimisteluryhmät täynnä

Kevätkauden treenit ovat hyvässä vauhdissa ja ryhmiin ei oteta enää uusia jäseniä. Tervetuloa mukaan voimistelemaan syyskaudella 2018! Tarkemmat tiedot syyskaudesta ja ilmoittautumisten alkamisajankohdasta tulevat tälle sivulle kesällä. Liikunnallista talven jatkoa!

Telinevoimistelun kevätkausi

Kevään treenikalanterit on päivitetty ryhmien sivuille.

Syyskauden ilmoittautuminen pysyy voimassa kevätkaudelle, ellei sitä erikseen peruuta 31.12.2017 mennessä meilitse.

Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua 2.1.2018 klo 9.00 alkaen netissä (ei sähköpostitse). Katso ilmoittautumisohjeet nettisivuiltamme kohdasta ”Ilmoittautuminen ja säännöt”. Voit tarkastella ryhmien paikkatilannetta ilman rekisteröitymistä tästä.

Syyskausi ja uudet voimistelijat

Syyskausi on sujunut mukavasti ja olemme jo niin pitkällä kautta, että emme ota enää uusia voimistelijoita ryhmiin. Syyskaudelle ilmoittautuneet jatkavat automaattisesti kevätkaudella, elleivät peru paikkaansa vuoden loppuun mennessä. Mikäli ryhmissä on tilaa, kevätkaudelle voi ilmoittautua ensi vuoden alussa. Tarkemmat aikataulut uusien voimistelijoiden ilmoittautumiselle ilmoitetaan sivuillamme myöhemmin.

Ryhmätilanne

Ryhmät voimistelukoulu 5-7 v. ja telinevoimistelu tytöt 8-11 v. ovat täynnä eikä varasijoille valitettavasti mahdu enempää nimiä. Meillä alkaa tänä syksynä pojille alk. 8 v. oma telinevoimisteluryhmä ja sinne mahtuu vielä hyvin poikia mukaan, tulkaa rohkeasti kokeilemaan (kaksi ensimmäistä kertaa sitoumuksetta)!

Syyskausi

Hei ja tervetuloa!

Syksy tuo uusien sivujemme lisäksi muutakin uutta: olemme siirtyneet netti-ilmoittautumisen aikaan! Ohjeet ilmoittautumisiin löytyy linkkivalikostamme.

Syyskautemme ensimmäiset treenit ovat 2.9.2017. Treenikalenterit on julkaistu ja ne löytyvät kunkin ryhmän omalta sivulta, käykää kurkkaamassa!

Nähdään syyskuussa!