Iloinen urheilukesä lähestyy jälleen!

Kesän Hippo-yleisurheilukoulun ilmoittautuminen on avattu. Tarjoamme nyt alhaisemman ennakkohinnan 19.4. mennessä ilmoittautuneille!

Hippo-yleisurheilukoulu järjestetään tänä kesänä 2008-2014 -syntyneille. Se on viime vuosina ollut todella suosittu ja ryhmät ovat täyttyneet varsin nopeasti. Kannattaa oma paikka kannattaa siis varmistaa jo nyt!

Nyt pannaan hippulat vinkumaan ja tossuihin vipinää!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

http://porvoonurheilijat.fi/yleisurheilu/hippo-yleisurheilukoulu/


Hippo-yleisurheilukoulu on suunnattu kaikille monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *