KATSO MYÖS LASTEN HARJOITUSRYHMÄT: 

Kevään 2018 Hippo-yleisurheilukoulu 2012-2013 -syntyneille

Lasten Hippo-yleisurheilukoulu monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista.

Olemme panostaneet viime vuosina Hippo-yleisurheilukoulun systemaattiseen kehittämiseen ja sen seurauksena osallistujamäärä onkin kahdessa vuodessa moninkertaistunut. Vuonna 2017 olemme nostaneet erityisiksi kehityskohteiksi ohjauksen laadun, ryhmien hallinnan ja jokaisen ryhmän toiminnan sujuvuuden. Jatkamme kehitystyötä edelleen myös talvella 2017-2018.

Ilmoittautuminen Hippo-yleisurheilukouluun on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan 4kk jaksoissa (syys-joulu,  tammi-huhti, touko-elo). Mikäli ilmoittautumisen haluaa perua, tulee se tehdä seitsemän (7) päivää ennen uuden 4kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

 

ILMOITTAUTUMINEN ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ:
Syys-ja kevätkaudella on mahdollista ilmoittautua molempiin harjoituksiin tai valita vain toinen viikonpäivä

 

LISÄTIEDOT:

 • Hippo-yleisurheilukoulun kevätkausi alkaa ti 9.1.2018
 • Hippo-yleisurheilukoulu harjoitukset järjestetään tiistaisin Huhtisten koululla ja torstaisin Pääskytien koululla kello 18:00-19:30
 • Hippo-yleisurheilukoulun maksu kevään maksukaudelta (tammi-huhtikuu) on 95€ molemmilta harjoituskerroilta ja 67€ vain toiselta harjoituskerralta.
 • Harjoitusmaksu sisältää Hippo-yleisurheilukoulun harjoitukset sekä teknisen t-paidan niille, jotka eivät ole olleet mukana kesällä tai syksyllä 2017.
 • Lisäksi kunkin vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan PU:n jäsenmaksu (2018 20€).
 • Hippo-yleisurheilukoulun vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan myös Lisenssimaksu 10€. Mikäli lapsella on jo asiaankuuluva vakuutusturva hankittuna oman vakuutuksen kautta, voimme halutessanne jättää lisenssin maksamatta. Merkitkää tällöin vastaava alennusrivi laskulle ilmoittautumisen yhteydessä. Pyydämme huomioimaan, että tällöin vastuu vakuutusturvasta siirtyy teille.
 • Tutustu lisenssin sisältämän tapaturmavakuutuksen Vakuutusehtoihin täällä:
  http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/lisenssivakuutus
 • Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kesän Hippo-yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

TIEDOSSA OLEVAT KEVÄTKAUDEN POIKKEUKSET:

 • TI 20.2. Ei salivuoroa, harjoitukset PERUTTU (hiihtoloma)
 • TO 22.2. Ei salivuoroa, harjoitukset PERUTTU (hiihtoloma)

 

SAMAAN AIKAAN MYÖS AIKUISTEN UUSIMAA JUOKSEE YHTEISTREENIT