Lasten Minihippo-yleisurheilukoulu 2016 syntyneille monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille, vanhemman kanssa. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista. Harjoituksissa on jokaisella lapsella mukana vanhempi/aikuinen, joka tukee ja auttaa osallistumisessa.

Syksyn Minihippo-yleisurheilukoulu järjestetään 26.9. alkaen lauantaisin kello 11.15-12.00 Uusimaa Areenalla Kokonniemessä. Jotain kerroista järjestetään myös ulkotreeninä. Nämä kerrat ilmoitetaan erikseen myClubissa. Jokainen minihippo-urheilija ilmoittautuu harjoituksiin myClubin kautta KYLLÄ/EI. Joulu-tammikuussa treeneissä on 2-3 viikon tauko ennen kevätkauden alkamista, josta myös ilmoitetaan erikseen myöhemmin.

Harjoituksiin mukaan aina lenkkarit (areenalla puhtaat lenkkarit), juomapullo sekä kerroksittain ja kevyesti, sään mukaisesti vaatetta. Sateella ulkotreeneissä kuivat vaihtovaatteet mukana. Kuravaatteet ja kumisaappaat jää kotiin sateellakin. Lukuunottamatta osallistuvaa aikuista, harjoituksissa lapsilla on urheilurauha, eli ylimääräisten vanhempien osalta Uusimaa Areenalla aulassa oleskelua ei sallita.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MINIHIPPO-YLEISURHEILUKOULUUN SYYSKAUDESTA 2020 ALKAEN

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksuista:

• Minihippo-yleisurheilukouluun on aina toistaiseksi voimassa oleva ja osallistuminen laskutetaan 4kk jaksoissa (tammi-huhtikuu, touko-elokuu, syys-joulukuu). Mikäli haluatte pitää taukoa tai jäädä pois toiminnasta, tulee ilmoittautuminen perua viim. 7 vrk ennen uuden laskutuskauden alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
• Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 25.9. mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 100% harjoitusmaksusta, 9.10. mennessä tehdyistä peruutuksista 50% harjoitusmaksusta. Jäsenmaksun ja lisenssimaksun osuutta emme voi palauttaa, vaikka osallistuminen peruuntuisi. 9.10.2020 jälkeen ilmoittautumista ei voi enää perua eikä maksuja palauteta.
• Ilmoittautumalla hyväksyt maksuehdot:
http://porvoonurheilijat.fi/yleisurheilu/lasten-harjoitusryhmat/lisatietoja-maksuista/

• Jokaisen lapsen ilmoittautuminen ja rekisteröityminen tehdään erikseen. Jos ilmoitat kerralla useamman lapsen, kirjaudu ulos järjestelmästä ennen seuraavan rekisteröimistä. Jos lapsi on jo rekisteröity myClub-järjestelmään, mutta tunnukset ovat unohtuneet, uudet tunnukset saa tämän linkin kautta: https://pu.myclub.fi/flow/reset_password

• Minihippo-yleisurheilukoulun maksu syyskauden 2020 (syys-joulukuu) osalta on 87€. Lisäksi kaikkien tulee maksaa Lisenssimaksu 2021 (10€), joka on voimassa 1.10.2020 – 31.12.2021. Lisenssi on pakollinen SUL:n alaisissa kilpailuissa ja sisältää myös tapaturmavakuutuksen.
• Mikäli lapsella on jo asiaankuuluva vakuutusturva hankittuna oman vakuutuksen kautta, voimme halutessanne jättää lisenssin maksamatta. Merkitkää tällöin vastaava alennusrivi laskulle ilmoittautumisen yhteydessä. Pyydämme huomioimaan, että tällöin vastuu vakuutusturvasta siirtyy teille.
• Vakuutusehdot: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/lisenssivakuutus
• PU:n jäsenmaksu (20€) laskutetaan aina vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä.

Kysymykset/tiedustelut:
Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut syksyn Hippo-yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]