KUNNIAKIERROS ja Hippo-yleisurheilukoulun päätöstapahtuma 24.8.2017

Osallistujaohje

Kunniakierros on valtakunnallinen yleisurheilun liikunta-varainhankintatapahtuma. Porvoon Urheilijoille se on tärkeä varainhankintamuoto, jonka ansiosta meillä on mahdollisuus jatkossakin pitää harrastus edullisena ja välttää esimerkiksi erilaisten tuotteiden pakkomyynti vanhempien välistyksellä.

Toivomme, että kaikki Hippo-yleisurheilukoululaiset, harjoitusryhmäläiset, aikuiset yhteistreenaajat ja lasten vanhemmat osallistuvat tähän yhteiseen, iloiseen ponnistukseen.

Kunniakierrostapahtuma järjestetään Porvoon keskuskentällä to 24.8.2017 klo 18.00 – 20.00 Samalla järjestämme myös kesän Hippo-yleisurheilukoulun iloisen päätöstapahtuman.

Tapahtumaan voi osallistua kolmella eri tavalla:

  • Aikuiset ja nuoret juoksevat kenttää ympäri enintään tunnin ajan keräten kierroksia.
  • Vaihtoehtoisesti jokainen keräyslomakkeen palauttanut voi osallistua tapahtuman lopussa järjestettävään, paljon toivottuun Cooper-testiin.
  • Hippo-yleisurheilukoululaisille päätöstapahtumassa on erilaisten heitto- ja hyppyrastien lisäksi esterata, jolla lapset keräävät omia kierroksia ja saavat suoritusmerkintöjä.
  • Tarkemmat osallistujaohjeet täältä

Kunniakierrokseen osallistuva aikuinen tai nuori hankkii itselleen tukijoita. Tukijoina voivat olla yksittäiset henkilöt, yritykset tai yhteisöt – kuka hyvänsä, joka on valmis tukemaan yleisurheilun nuorisotyötä vähintään 15 eurolla (maksimia ei ole).

Vaikuttavimpia kerääjiä ovat aktiiviset vanhemmat, jotka pystyvät keräämään tukea yrityksiltä. Kannattaa rohkeasti kysyä esimerkiksi 100-500€ summia, ylärajaa tukisummalle ei ole. Verotusnäkökulmasta kyse on tuesta, ei lahjoituksesta. Yrityksiltä kerätään vaivattomasti viralliselle keräyslistalle yhteystiedot ja tukisumma, laskutuksen hoitaa Suomen Urheiluliitto.

Keräyslistoja jaetaan Hippo-kioskin luona tiistaisin ja torstaisin. Keräyslistoja saa myös pyytämällä sähköpostitse [email protected].

 

KUNNIAKIERROSTAPAHTUMAN AIKATAULU:

  • Klo 17.50-18.00 Lasten ryhmien  kokoontuminen katsomossa, aikuisten Kunniakierrokselle ilmoittautuminen ja keräyslomakkeiden vastaanotto
  • Klo 18.00-18.05 Hippo-ryhmät, YU2 ja YU3-ryhmät siirtyvät omille liikuntarasteille
  • Klo 18.10 Kunniakierroksen lähtölaukaus
  • Klo 19.10 Kunniakierroksen päätöslaukaus
  • klo 19.20  Cooper, ensimmäinen lähtöryhmä
  • Klo 19.40 Cooper, toinen lähtöryhmä

Muista kerätä tukijoita niin paljon kuin haluat!

 

Lisätietoja:

Osallistujaohje

http://www.yleisurheilu.fi/kunniakierros/

https://www.facebook.com/Kunniakierros/?fref=ts