Uudet huhtikuussa mukaan jäsenmaksun ja lisenssin hinnalla!

Uudet lapset voivat ilmoittautua ja tutustua Porvoon Urheilijoiden Lasten harjoitusryhmiin huhtikuussa jäsenmaksun ja kilpailulisenssin (sis. vakuutus) hinnalla (yht. 30-40€). Myös tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä kunkin ryhmän kohdalla olevan linkin kautta.  Ilmoittautuminen Lasten harjoitusryhmiin on aina toistaiseksi voimassa oleva ja mikäli ette halua jatkaa toukokuussa, tulee ilmoittautuminen perua viim. 25.4.2018 mennessä. Touko-elokuun normaalit harjoitusmaksut näkyvät kunkin ryhmän tietojen kohdalla.


Lasten harjoitusryhmät

Lasten harjoitusryhmissä totutellaan yleisurheilun säännölliseen harjoitteluun ikäryhmiin sopivilla harjoitteilla ja iloisella otteella. Opettelemme myös kilpailuissa käyntiä, mutta tavoitteena ei niinkään ole menestys kilpailuissa vaan se, että kisoihin olisi mukava osallistua yhdessä.

Lasten harjoitusryhmissä osataan ja opitaan käyttäytymään hyvin, kuuntelemaan ohjeita ja keskittymään omaan tekemiseen. Uusia asioita ei tarvitse heti osata, hyvä yritys ja reipas meno on tärkeintä.

Harjoitukset sopivat myös tukemaan jonkin toisen lajin harjoittelua ja monipuolistamaan harrastamista. Kuitenkin toivoisimme, että myös ryhmän kilpailuihin pyrittäisiin osallistumaan innolla.

Ryhmien harjoituksia vetävät pääsääntöisesti kokeneet, koulutetut ja mukavat valmentajat, jotka ovat jo pitkään toimineet lasten ja nuorten valmentajina.

Ilmoittautuminen

Lasten harjoitusryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevista linkeistä, jotka ohjaavat rekisteröitymään ja ilmoittautumaan myClub-järjestelmään. Harjoitusmaksut laskutetaan 4kk maksukausissa (tammi-huhtikuu, touko-elokuu, syys-joulukuu). Ilmoittautuminen on aina toistaiseksi voimassa oleva ja tulee tarvittaessa perua 7 vrk ennen uuden 4 kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]