Telinevoimistelun kevätkausi 2022

Kevätkausi alkaa tällä hetkellä 8.1.2022, jos koronarajoitukset eivät muutu niin että tulee muutoksia.

Tarkemmat treenikalenterit päivitetään viikon 1 aikana. Niihin voi tulla muutoksia korona tilanteen muuttuessa.

Huom. Kokonhallin tilat ovat  keväällä varattuja Koronarokotuksille, joten A sali ei ole käytössä.  Kokonhallia on varattu myös muihin tarkoituksiin, joten osa voimisteluvuoroista pidetään Pääskytien koululla ja tällöin myös voimisteluajat ovat erit.

Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua (ei sähköpostitse). Katso ilmoittautumisohjeet nettisivuiltamme kohdasta ”Ilmoittautuminen ja säännöt”.

Voit katsoa ryhmien paikkatilannetta ilman kirjautumista täällä.

Muistuttaisimme, että treeneihin ei saa tulla oireisena tai toipilaana ja treeneihin voivat osallistua vain vuonna 2004 syntyneet ja nuoremmat eli toivomme että vanhemmat odottavat  salin ulkopuolella sallituissa paikoissa.

A-sali ei ole käytössä, joten kulku C saliin pukukoppikäytävän kautta.

Loppuvuoden voimisteluinfoa!

Joulukuu alkaa ja voimistelukausi lähestyy loppua. Ensi lauantaina 4.12. on harjoitukset normaalisti, mutta käytössämme on poikkeuksellisesti salit B ja C. 


11.12. ei harjoituksia


19.12. sunnuntaina meille on varattuna voimistelukeskus Kraftverkin pomppupuoli. ( Asentajantie 9):  klo 9 – 10.00 vuoro varattu 4 – 6v ja klo 10 – 11.45 vuoro varattu 7 – 12v. Tervetuloa!


Tammikuussa voimisteluharjoitukset jatkuvat normaalisti 8.1. alkaen.Mikäli lapsenne ei jatka voimistelua, niin ilmoitathan siitä 31.12. mennessä meille sähköpostilla. 
Joulukuisin terveisin 

Voimistelujaosto Porvoon Urheilijat ry.