Belliina

Stellaria kevät 2022

Belliina kilpailee 8-10v sarjassa naruohjelmalla syksyllä 2022. Joukkueeseen kuuluu 10 tyttöä (synt. 2012-2014) ja he harjoittelevat 2x / viikko 2h kerrallaan. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Lotta Olvinen ja toisena valmentaja Petra Åström. Joukkueen koreografina on Lotta Olvinen.

Joukkueen historiaa


Stara-Pantterit -joukkue perustettiin syksyllä 2019, mutta vuoden aikana joukkueen kokoonpano on muuttui todella paljon syksylle 2020. Stara-Pantterit harjoittelevat joukkuevoimistelun perustaitoja sekä osallistuvat Stara-kilpailuihin. Stara-kilpailuissa joukkueita ei laiteta paremmuusjärjestykseen, vaan Stara-kilpailut toimivat oikeiden kilpailuiden esikilpailuina ja oikean kilpailutilanteen harjoittelumahdollisuutena. Stara-kilpailuissa jokainen esiintyjä palkitaan mitalein oman suorituksen jälkeen.  Arvostelijat eli arvit antavat kuitenkin joukkueille kirjallisen palautteen suorituksesta ja perusvoimistelutaidoista. Stara-kilpailuissa voi esiintyä sekä vapaa- että välineohjelmalla millä kaudella tahansa.

Keväällä 2020 joukkueen oli tarkoitus osallistua Stara-kilpailuihin, mutta koronatilanteen takia yhtäkään Stara-kilpailua ei keretty pitämään, joten joukkue osallistui Stara-kilpailuihin syksyllä 2020 vapaaohjelmalla. Keväällä 2021 osa syyskauden joukkueen tytöistä siirrettiin 8-10v Kilpa-Pantterit joukkueeseen. Stara-Pantterit osallistui keväällä 2021 vapaaohjelmalla online Stara-kilpailuihin.

Syksyllä 2021 joukkueen nimi muutettiin Stara-Panttereista Stellariaan. Joukkue kilpaili ensimmäistä kertaa välineohjelmalla, narulla. Kauden aikana opittiin hyppimään oikealla tavalla sekä tekemään erilaisia temppuja narulla.

Keväällä 2022 joukkueen kokoonpano muuttui paljon, koska muutama siirtyi Belliina joukkueeseen ja muutama harmittavasti lopetti. Joukkue kilpailee kuitenkin vapaaohjelmalla Stara kisoissa ja ohjelmaan on lisätty haastavampia liikkeitä tälle kaudelle.

Syksyllä 2022 seurassa on 8-10v ikäisiä tyttöjä niin monta, että heidät jaettiin kahdeksi joukkueeksi; Belliina ja Adisa. Molemmat joukkueet kilpailevat syksyllä 2022 naruohjelmalla 8-10v sarjassa. Stellaria-nimi unohdettiin ja joukkueille muodostui uudet nimet.

AIEMPIEN KAUSIEN KILPAILUTULOKSIA


Syksy 2019 – Stara-kilpailut naruohjelma
– 3 Stara-kilpailua tällä kaudella

Kevät 2020 kilpailut jäivät koronan takia välistä ja siirtyivät syksylle

Syksy 2020 – Stara-kilpailut vapaaohjelma
– 3 Stara-kilpailua oli tarkoitus käydä, mutta vain 2 ehdittiin pitämään. Viimeinen kilpailu jouduttiin perumaan koronatilanteen takia.

Kevät 2021 – Stara-kilpailut vapaaohjelma ONLINE-KISAT
– 4 Stara-kilpailua

Syksy 2021Stellaria
– 2 Stara-kilpailua

Kevät 2022Stellaria
– 3 Stara-kilpailua

Syksy 2022 – Belliina, 8-10-vuotiaiden sarja naruohjelma