Hippo-yleisurheilukoulu 2015-syntyneille

Hippo-yleisurheilukoulu 2015 syntyneille monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista.

Hippo-yleisurheilukoulu järjestetään 18.5. alkaen tiistaisin ja torstaisin Keskusurheilukentällä. Lisätiedot treeneistä oman ryhmän myClubissa. Jokainen hippo-urheilija ilmoittautuu harjoituksiin myClubin kautta KYLLÄ/EI.

Harjoituksiin mukaan aina lenkkarit, juomapullo sekä sään mukaisesti vaatetta. Sateella treeneissä kannattaa olla kuivat vaihtovaatteet mukana. Kuravaatteet ja kumisaappaat jää kotiin sateellakin. Harjoituksissa lapsilla on urheilurauha, eli vanhemmat, lemmikit ja sisarukset jäävät kentän ulkopuolelle.

Alle tulee linkki ilmoittautumiseen. Mikäli ryhmä on täynnä, kärsivällisyyttä! Avaamme mahdollisuuksien mukaan lisää ryhmiä portaittain. Seuratkaa siis tilannetta mahdollisten vapautuvien- tai lisäpaikkojen osalta.

Lisäryhmä ikäluokalle avattu klo17! Tervetuloa mukaan kaikki halukkaat.

ILMOITTAUTUMINEN HIPPO YLEISURHEILUKOULUUN 2015 klo17

ILMOITTAUTUMINEN HIPPO YLEISURHEILUKOULUUN 2015 klo18

Kysymykset/tiedustelut:

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kesän Hippo-yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. YU-Kesis on kurssiluontoinen ja siksi poikkeus. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.