Hippo-yleisurheilukoulu 2017 syntyneille monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista.

Hippo-yleisurheilukoulu jatkuu kaikilla viikolla 37 torstai illassa klo 18.15-19:00 Uusimaa Areenalla. Lisätiedot treeneistä oman ryhmän myClubissa. Tiedot päivittyvät kun edellinen kausi on päättynyt. Jokainen hippo-urheilija ilmoittautuu harjoituksiin myClubin kautta KYLLÄ/EI.

Harjoituksiin mukaan aina lenkkarit, juomapullo sekä sään mukaisesti vaatetta. Sateella treeneissä kannattaa olla kuivat vaihtovaatteet mukana. Kuravaatteet ja kumisaappaat jää kotiin sateellakin. Harjoituksissa lapsilla on urheilurauha, eli vanhemmat, lemmikit ja sisarukset jäävät kentän ulkopuolelle.

Alla linkki ilmoittautumiseen uusille urheilijoille. Mikäli ryhmä on täynnä, kärsivällisyyttä ja seuratkaa tilannetta mahdollisten vapautuvien paikkojen osalta.

ILMOITTAUTUMINEN UUSILLE HIPPO YLEISURHEILUKOULUUN 2017 -SYNTYNEILLE

Kysymykset/tiedustelut:

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut Hippo-yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.