Syyskaudella 2019 ja Kevätkaudella 2020 Hippo-yleisurheilukoulu järjestetään 2014-2015 -syntyneille to 19.9.2019 alkaen torstaisin kello 18-19.00 Uusimaa Areenalla. Joulu-tammikuussa treeneissä on 2-3 viikon tauko, josta ilmoitetaan erikseen myöhemmin. Kevätkausi päättyy huhtikuun loppupuolella. Muita poikkeuskertoja ei tällä hetkellä ole tiedossa.

Lasten Hippo-yleisurheilukoulu monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista.

Olemme panostaneet viime vuosina Hippo-yleisurheilukoulun systemaattiseen kehittämiseen ja sen seurauksena osallistujamäärä onkin kahdessa vuodessa moninkertaistunut. Olemme nostaneet erityisiksi kehityskohteiksi ohjauksen laadun, ryhmien hallinnan ja jokaisen ryhmän toiminnan sujuvuuden.

Ilmoittautuminen Hippo-yleisurheilukouluun on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan 4kk jaksoissa (tammi-huhti, touko-elo, syys-joulu). Mikäli ilmoittautumisen haluaa perua, tulee se tehdä seitsemän (7) päivää ennen uuden 4kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

ILMOITTAUDU TÄSTÄ HIPPO-YLEISURHEILUKOULUUN SYYSKAUDESTA 2019 ALKAEN

LISÄTIEDOT:

 • Hippo-yleisurheilukoulun syyskausi alkaa to 19.9.2019
 • Hippo-yleisurheilukoulu harjoitukset järjestetään torstaisin Uusimaa Areenalla kello 18:00-19:00
 • Hippo-yleisurheilukoulun maksu on 67€ / 4kk maksukausi. Maksu sisältää Hippo-yleisurheilukoulun harjoitukset sekä teknisen t-paidan niille, jotka eivät ole olleet mukana syksyllä tai kesällä.
 • Lisäksi kaikkien tulee maksaa Lisenssimaksu 2020 (10€), josta seura maksaa SUL:n lisenssin (sähköinen), joka on voimassa 1.10.2019 – 31.12.2020. Lisenssi on pakollinen SUL:n alaisissa kilpailuissa ja sisältää myös tapaturmavakuutuksen.
  • Mikäli haluatte lisenssin myös syyskuulle 2019, ottakaa yhteyttä: [email protected].
  • Mikäli lapsella on jo asiaankuuluva vakuutusturva hankittuna oman vakuutuksen kautta, voimme halutessanne jättää lisenssin maksamatta. Merkitkää tällöin vastaava alennusrivi laskulle ilmoittautumisen yhteydessä. Pyydämme huomioimaan, että tällöin vastuu vakuutusturvasta siirtyy teille.
  • Vakuutusehdot: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/lisenssivakuutus
 • PU:n jäsenmaksu (20€) vuodelle 2020 laskutetaan kevään maksukauden yhteydessä. Kts Jäsenedut: http://porvoonurheilijat.fi/yleisurheilu/jaseneksi/jasenedut-2019/
 • Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kesän Hippo-yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

TIEDOSSA OLEVAT POIKKEUKSET:

 • Ei tiedossa olevia vuorojen peruutuksia

SAMAAN AIKAAN MYÖS AIKUISTEN UUSIMAA JUOKSEE YHTEISTREENIT