Lasten Minihippo-yleisurheilukoulu 2020 syntyneille monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille, vanhemman kanssa. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista. Harjoituksissa on jokaisella lapsella mukana vanhempi/aikuinen, joka tukee ja auttaa osallistuen myös itse harjoitukseen. Huoli pois, pärjäätte mukana kyllä. 🙂

Minihippo-yleisurheilukoulu järjestetään kesäkaudella vko 20 alkaen, tiistaisin ja torstaisin klo 17:00 – 17:50 Keskusurheilukentällä. Lisätiedot treeneistä oman ryhmän myClubissa. Jokainen minihippo-urheilija ilmoittautuu harjoituksiin myClubin kautta KYLLÄ/EI.

Harjoituksiin mukaan aina lenkkarit, juomapullo sekä sään mukaisesti vaatetta. Sateella ulkotreeneissä kannattaa olla kuivat vaihtovaatteet mukana. Kuravaatteet ja kumisaappaat jää kotiin sateellakin. Lukuunottamatta harjoituksiin osallistuvaa aikuista harjoituksissa lapsilla on urheilurauha, eli puolisot, lemmikit ja sisarukset jäävät kentän ulkopuolelle. 🙂

Alla linkki ilmoittautumiseen uusille urheilijoille. Mikäli ryhmä on täynnä, kärsivällisyyttä ja seuratkaa tilannetta mahdollisten vapautuvien paikkojen osalta.

ILMOITTAUTUMISLINKKI MINIHIPPO 2020

Kysymykset/tiedustelut:
Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kesän Minihippo-yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.