YU-RYHMÄ 3, 2012-2013 SYNTYNEILLE

Tässä ryhmässä opetellaan leikin varjolla perusliikuntataitoja, eri yleisurheilulajien harjoittelua ja totutellaan monipuolisiin yleisurheilun osaharjoitteisiin

Suunnitellut harjoitukset kevätkaudella eli 9.1. alkaen: Maanantai 16:45 Uusimaa Areena, Tiistai 18:00 lähtö Kokonhallilta ja Perjantai 16:45 Uusimaa Areena. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Harjoituksiin ilmoittaudutaan myclubissa, johon päivittyvät mahdolliset muutokset ja peruutukset.

Ilmoittautuminen ryhmään yu3

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut ryhmään liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.