YU-RYHMÄ 4, 2015-2016 SYNTYNEILLE

Tässä ryhmässä opetellaan leikin varjolla perusliikuntataitoja, eri yleisurheilulajien harjoittelua ja totutellaan monipuolisiin yleisurheilun osaharjoitteisiin

Suunnitellut harjoitukset kesäkaudella Tiistai ja Torstai illassa klo 18:00-19:15 Keskusurheilukentällä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Harjoituksiin ilmoittaudutaan myClubissa, johon päivittyvät mahdolliset muutokset ja kaupungin puolesta vuorojen peruutukset.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN YU4

 

Kysymykset/tiedustelut:

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut ryhmään liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.