Loppukesän YU-Kesis; kurssimaksu 70€, paikkoja rajoitetusti!

Koululaisten YU-Kesiksessä treenataan kesäloman aamupäivissä hauskalla tavalla yleisurheilua!

  1. Jakso 9.6. – 30.6. (ei juhannuksena)

2. Jakso 21.7. – 6.8.

Keskiksessä kohotetaan kuntoa, tutustutaan yleisurheilulajeihin ja käydään läpi perusasioita; kehonhallintaa, tekniikkaa, liikkeen linjoja, sekä tehdään joka treenin päätteeksi avaavaa kehonhuoltoa. Harjoitukset sopivat myös tukemaan jonkin toisen lajin harjoittelua ja monipuolistamaan harrastamista. Ryhmäläisillä on myös mahdollisuus osallistua paikallisiin pieniin kilpailuihin mikäli intoa riittää! Innokkaille mahdollisuus siirtyä jatkamaan YU-ryhmässä harjoittelua.

YU-Kesis treenaa pääsääntöisesti keskiviikko ja perjantai aamupäivässä klo 11.00-12:30 Keskusurheilukentällä. Harjoituspaikka voi olla myös eri, mm Hamarin urheilukenttä. Lisätiedot jokaiseen treeniin ryhmän omassa myClubissa, missä kesisläinen ilmoittautuu jokaiseen treeniin KYLLÄ/EI.

Harjoituksiin mukaan aina lenkkarit, juomapullo sekä sään mukaisesti vaatetta. Harjoituksissa lapsilla on urheilurauha, eli aikuiset, lemmikit ja sisarukset jäävät kentän ulkopuolelle. 

Ryhmien harjoituksia vetävät pääsääntöisesti kokeneet, koulutetut ja mukavat valmentajat, jotka ovat jo pitkään toimineet lasten ja nuorten valmentajina.

Ilmoittautuminen

Alle tulee linkki ilmoittautumiseen, joka ohjaa rekisteröitymään ja ilmoittautumaan myClub-järjestelmään. Mikäli ryhmä on täynnä, kärsivällisyyttä! Avaamme mahdollisuuksien mukaan lisää ryhmiä portaittain. Seuratkaa siis tilannetta mahdollisten vapautuvien- tai lisäpaikkojen osalta.

ILMOITTAUTUMINEN YU-KESIKSEEN 2014-2010

Kysymykset/tiedustelut:
Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut YU-kesikseen liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. YU-Kesis on kurssiluontoinen ja siksi poikkeus. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.