Kesän Hippo-yleisurheilukoulun ilmoittautuminen avattu!

Iloinen urheilukesä lähestyy jälleen ja kesän Hippo-yleisurheilukoulun ilmoittautuminen on avattu!
Hippo-yleisurheilukoulu järjestetään tänä kesänä 2008-2014 -syntyneille. Se on ollut viime vuosina todella suosittu ja ryhmät ovat täyttyneet varsin nopeasti. Kannattaa siis varmistaa oma paikka jo nyt!Nyt pannaan hippulat vinkumaan ja tossuihin vipinää!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
https://porvoonurheilijat.fi/yleisurheilu/hippo-yleisurheilukoulu/

Erkki Lemisen muistokirjoitus

Porvoolainen pitkän linjan urheilumies, Erkki Leminen, kuoli liikenneonnettomuudessa saamiinsa vammoihin 72. syntymäpäivänään 20. heinäkuuta. Lemiselle sydämen asioita olivat lasten ja nuorten liikunta sekä kaikenikäisten ihmisten hyvinvointi. Hän veti aktiivisesti erilaisia liikuntaryhmiä vielä eläkevuosinaankin. Leminen syntyi Uukuniemellä Mensuvaaran kylässä rajavyöhykkeellä. Sodan jälkeen perhe asettui Myrskylän Kylmäsuolle. Lemisten veljessarjaan kuului kuusi poikaa, joista Erkki oli toiseksi nuorin.
Innokas penkkiurheilija ja urheilutietäjä liikkui itsekin aktiivisesti. Kaikkein läheisin laji Lemiselle oli yleisurheilu.

Erkki Lemisellä on edelleen nimissään muutamia Myrskylän Myrskyn seuraennätyksiä. Hän osallistui eläkevuosiinsa asti aina myös Lassen Hölkkään. Liikunnasta tuli Lemiselle ammattikin. Hän valmistui Helsingin yliopiston jumpalta liikunnan lehtoriksi vuonna 1971. Leminen työskenteli aluksi Haminassa, mutta siirtyi Porvooseen yläasteelle ja lukiolle
vuonna 1973 Erkki Niemisen palkkaamana. Leminen vaihtoi Pääskytien yläasteelle vuonna 1986 ja jatkoi siellä aina eläkkeelle jäämiseensä asti vuoteen 2010.

Leminen harrasti aktiivivuosinaan mm. tennistä, salibandya, rullaluistelua, punttisalilla käyntiä sekä hiihtoa, juoksua ja pyöräilyä. Hänelle kertyi tuhansia kilometrejä vuodessa eri liikuntamuodoilla. Kansalaisopiston miesten jumppaa Leminen veti vuodesta 1977 aina tähän kesään asti.

Lemisellä oli paljon myös luottamustehtäviä. Hän toimi mm. Opettajien ammattiyhdistyksen ja Porvoon Kokoomuksen puheenjohtajana. Porvoon Urheilijoissa Leminen toimi aktiivisesti erilaisissa tehtävissä 1970-luvulta
lähtien. Vuodesta 2005 lähtien Leminen toimi seuran puheenjohtajana. Lemisellä oli myös kansallinen yleisurheilun tuomarikortti. Hän toimi mm. yleisurheilun MM-kisoissa ja Ruotsi-otteluissa toimitsijana.

Leminen siunattiin lähiomaisten läsnä ollessa viime lauantaina. Erkkiä jäivät kaipaamaan 49 yhteisen avioliittovuoden jälkeen puoliso Irja, pojat Jarmo
ja Juha perheineen ja neljä lastenlasta sekä suuri joukko ystäviä.

Marko Enberg, julkaistu Uusimaassa 17.8.2017

Porvoon Urheilijoiden uusi sivusto käyttöön

Porvoon Urheilijoiden uusi web-sivusto on nyt otettu käyttöön. Sisällön täydennys ja sivuston hienosäätö jatkuu. Ideat sisällöstä tai mahdolliset materiaalit voi toimittaa jaostojemme kautta. Sivuston täydentämisessä, päivityksessä tai ylläpidossa löytyy myös halukkaille tehtävää, ole yhteydessä vastaavan jaoston yhteyshenkilöön tai Villeen, jos voit tarjota aikaasi ja osaamistasi johonkin tehtävään.

Ideoita ja toisaalta myös havaintoja sivuston toiminnasta voi kommentoida tähänkin artikkeliin.