Ilmoittautuminen ja säännöt

ILMOITTAUTUMINEN PORVOON URHEILIJOIDEN VOIMISTELURYHMIIN

Lue alla olevat ohjeet huolellisesti. Huoltajan tulee tehdä alle 18 v. lapsen ilmoittautuminen. Ilmoittaessasi lapsesi ryhmään hyväksyt alla olevat peruutusehdot ja muut säännöt.

OHJEET UUSILLE ILMOITTAUTUJILLE
1. Rekisteröi ensin itsesi HOIKA-JÄRJESTELMÄSSÄ
2. Lisää lapsesi sinun alikäyttäjäksesi järjestelmässä ”Omat tiedot”-sivulla klikkaamalla ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”. Voit ilmoittaa useamman lapsen alikäyttäjiksesi. Lisää lapsen tietoihin oma sähköpostiosoitteesi ja oma puhelinnumerosi, mikäli haluat, että mahdolliset tuntimuutokset ja muut tiedotteet tulevat sinulle eikä lapselle. Laskut tulevat aina ylikäyttäjän eli sinun sähköpostiisi.
Huom! Voit rekisteröityä järjestelmään ja lisätä lapsesi alikäyttäjäksesi milloin tahansa, mutta ryhmiin pääsee ilmoittautumaan vain ilmoittautumisen ollessa auki.
3. Klikkaa vasemmassa laidassa olevaa ”Ilmoittautuminen”-linkkiä ja ilmoita lapsesi haluttuun ryhmään (Huom! Älä ilmoita itseäsi!).
4. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka toimitetaan heti sähköpostiisi. Tarkista roskapostikansio, mikäli et saa laskua. Voit tarkistella laskun tietoja myös järjestelmässä. (Huom! Ilmoittautumista ei tapahdu, jos laskua ei muodosteta ilmoittautumisen yhteydessä.)
5. Mikäli lapsesi on oikeutettu sisarusalennukseen, ilmoita siitä voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com ja lisäämme sisarusalennuksen laskulle/laskuille.

OHJEET VANHOILLE ILMOITTAUTUJILLE
Mikäli lapsesi on voimistellut Porvoon Urheilijoissa KAUDELLA 2021-2022, tee näin:

1. Kirjaudu sisään HOIKA-JÄRJESTELMÄÄN
2. Klikkaa vasemmassa laidassa olevaa ”Ilmoittautuminen”-linkkiä ja ilmoita lapsesi haluttuun ryhmään (Huom! Älä ilmoita itseäsi!).
3. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka toimitetaan heti sähköpostiisi. Tarkista roskapostikansio, mikäli et saa laskua. Voit tarkistella laskun tietoja myös järjestelmässä. (Huom! Ilmoittautumista ei tapahdu, jos laskua ei muodosteta ilmoittautumisen yhteydessä.)
4. Mikäli lapsesi on oikeutettu sisarusalennukseen, ilmoita siitä voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com ja lisäämme sisarusalennuksen laskulle/laskuille.

Mikäli lapsesi on voimistellut Porvoon Urheilijoissa ENNEN KAUTTA 2021-2022, tee näin:

1. Rekisteröi ensin itsesi HOIKA-JÄRJESTELMÄSSÄ.
2. Pyydä lapsesi liittämistä alikäyttäjäksesi laittamalla siitä tieto osoitteeseen voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com. Ilmoita samalla mihin ryhmään haluat lapsesi ilmoittaa ja teemme ilmoittautumisen puolestasi. Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Tämän jälkeen pääset järjestelmässä mm. muokkaamaan yhteystietoja tarvittaessa.

VARAPAIKAT
Ryhmän täyttyä ja varapaikkatilanteen salliessa voit ilmoittautua varapaikalle Hoika-järjestelmässä. Otamme yhteyttä, mikäli paikka vapautuu.

PERUUTUSEHDOT
Kahden kokeilukerran jälkeen, ennen laskun erääntymistä, ilmoittautumisen voi peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com. Vahvistamme peruutuksen ja maksuvelvollisuus raukeaa. Mikäli peruutusta ei tule laskun eräpäivään mennessä, katsomme jäsenen jatkavan harrastusta ja kauden maksu tulee maksaa. Myöhemmin kesken kauden tehdyistä peruutuksista ei anneta hyvitystä kauden maksussa. Ainoastaan sähköpostitse tehdyt peruutukset huomioidaan. Peruutusta ei voi tehdä ohjaajalle edes kirjallisesti eikä sitä voi tehdä Hoika-järjestelmässä. Treenikerroista poisjääminen ei ole peruutus.

YKSITTÄISET POISSAOLOT
Yksittäisistä kerroista poisjäämisestä ilmoitetaan suoraan kyseisen ryhmän ohjaajalle. Hyvitystä käyttämättömiksi jääneistä treenikerroista ei anneta.

MAKSUHUOMAUTUKSET
Maksuhuomautuksista perimme 5 EUR suuruisen huomautuslisän per huomautus. Jos laskua ei kahdesta maksuhuomautuksesta huolimatta makseta, siirrämme saatavan perintätoimiston hoidettavaksi.

ILMOITTAUTUMINEN KESKEN KAUDEN
Mikäli ryhmissä on tilaa, niihin voi ilmoittautua kesken kauden. Hyvitystä käyttämättömiksi jääneistä treenikerroista ei anneta. Tiedustele paikkatilannetta sähköpostitse voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com.

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄLLE 2023
Keväälle ilmoittaudutaan erikseen. Lopettamisesta pitää laittaa ilmoitus osoitteeseen voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com.

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin aukeaa tammikuussa Hoika-järjestelmässä. Sähköpostitse ei voi ilmoittautua.

YHTEYSTIETOJEN MUUTOS
Päivitä omat ja lapsesi muuttuneet yhteystiedot Hoika-järjestelmässä. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, uudesta sähköpostiosoitteestasi tulee uusi käyttäjätunnuksesi uusien tietojen tallennuksen jälkeen.

TAPATURMAVAKUUTUS
Porvoon Urheilijoiden voimistelujaoston jäsenmaksuun sisältyy Jumppaturva-vakuutus. Pohjolan ja Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutus on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat.

UNOHTUIKO SALASANA?
Voit tilata uuden salasanan Hoika-järjestelmän sisäänkirjautumissivulta.

MUUT ONGELMATILANTEET
Ota yhteys voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com.

Ohjeita päivitetty 3.8.2022.