JOUKKUEVOIMISTELU

Porvoon Urheilijat Since 1922

Ohjeet

ILMOITTAUTUMINEN PORVOON URHEILIJOIDEN VOIMISTELURYHMIIN

Lue alla olevat ohjeet huolellisesti. Huoltajan tulee tehdä alle 18 v. lapsen ilmoittautuminen. Ilmoittaessasi lapsesi ryhmään hyväksyt alla olevat peruutusehdot ja muut säännöt.

OHJEET UUSILLE ILMOITTAUTUJILLE

1. Rekisteröidy ensin lapsen tiedoilla HOIKA-JÄRJESTELMÄSSÄ, tämän jälkeen rekisteröidy omillasi.
2. Lisää lapsesi sinun alikäyttäjäksesi järjestelmässä ”Omat tiedot”-sivulla klikkaamalla ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”. Voit ilmoittaa useamman lapsen alikäyttäjiksesi. Lisää lapsen tietoihin oma sähköpostiosoitteesi ja oma puhelinnumerosi. Laskut tulevat aina ylikäyttäjän eli sinun sähköpostiisi.
3. Kun olet rekisteröitynyt Hoikaan, ilmoita siitä valmentajalle, niin lisäämme lapsesi oikeaan ryhmään Hoikassa manuaalisesti. Joukkuevoimistelun ryhmät eivät ole auki ilmoittautumisissa Hoikassa.

VARAPAIKAT
Ryhmän täyttyä ja varapaikkatilanteen salliessa voit ilmoittautua varapaikalle Hoika-järjestelmässä. Otamme yhteyttä, mikäli paikka vapautuu.

PERUUTUSEHDOT
Uutena voimistelijana ryhmässä yhden-kahden kokeilukerran (tai valmentajan kanssa sovittujen kertojen) jälkeen täytyy päättää haluaako tulla mukaan joukkuevoimisteluryhmään vai ei. Treenikerroista poisjääminen ilman ilmoitusta ei ole peruutus. Jos haluaa liittyä mukaan niin lähetämme kuukausilaskun Hoikan kautta.

YKSITTÄISET POISSAOLOT
Yksittäisistä kerroista poisjäämisestä ilmoitetaan suoraan kyseisen ryhmän ohjaajalle. Hyvitystä käyttämättömiksi jääneistä treenikerroista ei anneta.

PITKÄAIKAISET SAIRASTAPAUKSET/POISSAOLOT

Joukkuevoimistelun puolella pitkäaikaisissa sairastapauksissa/poissaoloissa 1. kuukauden lasku tulee normaalisti. Jos sairastapaus/poissaolo jatkuu toisenkin kokonaisen kuukauden vapautuu kuukausimaksusta lääkärintodistusta vastaan.

MAKSUHUOMAUTUKSET
Maksuhuomautuksista perimme 5 EUR suuruisen huomautuslisän per huomautus. Jos laskua ei kahdesta maksuhuomautuksesta huolimatta makseta, siirrämme saatavan perintätoimiston hoidettavaksi.

ILMOITTAUTUMINEN
Mikäli alle 8v ryhmissä (Midit & Minit) on tilaa, niihin voi ilmoittautua kesken kauden. Kilparyhmiin ilmoittautumiset ja kokeilutreeneistä sopimiset hoidetaan kausien vaihteissa eli joulu-tammikuussa tai kesä-elokuussa. Tiedustele paikkatilannetta sähköpostitse alle 8v joukkueisiin Lotta Olviselta osoitteesta [email protected], kilpajoukkueisiin seuran päävalmentajalta Laura Sandbergilta [email protected] .

VOIMISTELUN LOPETTAMINEN
Lopettamisesta täytyy ilmoittaa joukkueen päävalmentajalle. Kilpajoukkueissa lopetukset mielellään kausien välissä eli joulu-tammikuussa tai kesä-heinäkuussa. Alle 8v joukkueissa lopetusilmoitukset ennen seuraavan kuukauden alkua, muuten kuukausilasku peritään jo alkaneelta kuulta.

YHTEYSTIETOJEN MUUTOS
Päivitä omat ja lapsesi muuttuneet yhteystiedot Hoika-järjestelmässä. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, uudesta sähköpostiosoitteestasi tulee uusi käyttäjätunnuksesi uusien tietojen tallennuksen jälkeen.

TAPATURMAVAKUUTUS
Porvoon Urheilijoiden voimistelujaoston jäsenmaksuun sisältyy Jumppaturva-vakuutus. Pohjolan ja Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutus on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat. Kilpajoukkueille on mahdollista hankkia Voimisteluliiton kattavampi tapaturmavakuutus kilpailulisenssin yhteydessä tai sitten jos lapsella on jo hyvä tapaturmavakuutus omasta takaa niin sekin riittää.

UNOHTUIKO SALASANA?
Voit tilata uuden salasanan Hoika-järjestelmän sisäänkirjautumissivulta. Sinun täytyy muistaa vain sähköpostiosoitteesi tai käyttäjänimi, jolla olet kirjautunut Hoikaan aiemmin.

MUUT ONGELMATILANTEET
Ota yhteys pu.agg(at)hotmail.com

Ohjeita päivitetty 22.8.2023.