JOUKKUEVOIMISTELU

Porvoon Urheilijat Since 1922

Ohjeet

ILMOITTAUTUMINEN PORVOON URHEILIJOIDEN VOIMISTELURYHMIIN

Lue alla olevat ohjeet huolellisesti. Huoltajan tulee tehdä alle 18 v. lapsen ilmoittautuminen. Ilmoittaessasi lapsesi ryhmään hyväksyt alla olevat peruutusehdot ja muut säännöt.

OHJEET UUSILLE ILMOITTAUTUJILLE

1. Rekisteröidy ensin HOIKA-JÄRJESTELMÄSSÄ
2. Lisää lapsesi sinun alikäyttäjäksesi järjestelmässä ”Omat tiedot”-sivulla klikkaamalla ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”. Voit ilmoittaa useamman lapsen alikäyttäjiksesi. Lisää lapsen tietoihin oma sähköpostiosoitteesi ja oma puhelinnumerosi, mikäli haluat, että mahdolliset tuntimuutokset ja muut tiedotteet tulevat sinulle eikä lapselle. Laskut tulevat aina ylikäyttäjän eli sinun sähköpostiisi.
Huom! Voit rekisteröityä järjestelmään ja lisätä lapsesi alikäyttäjäksesi milloin tahansa, mutta ryhmiin pääsee ilmoittautumaan vain ilmoittautumisen ollessa auki.
3. Klikkaa vasemmassa laidassa olevaa ”Ilmoittautuminen”-linkkiä ja ilmoita lapsesi haluttuun ryhmään (Huom! Älä ilmoita itseäsi!).
4. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka toimitetaan heti sähköpostiisi. Tarkista roskapostikansio, mikäli et saa laskua. Voit tarkistella laskun tietoja myös järjestelmässä. (Huom! Ilmoittautumista ei tapahdu, jos laskua ei muodosteta ilmoittautumisen yhteydessä.)
5. Mikäli lapsesi on oikeutettu sisarusalennukseen, ilmoita siitä voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com ja lisäämme sisarusalennuksen laskulle/laskuille.

OHJEET VANHOILLE ILMOITTAUTUJILLE

Mikäli lapsesi on voimistellut Porvoon Urheilijoissa KAUDELLA 2022-2023, tee näin:

1. Kirjaudu sisään HOIKA-JÄRJESTELMÄÄN
2. Klikkaa vasemmassa laidassa olevaa ”Ilmoittautuminen”-linkkiä ja ilmoita lapsesi haluttuun ryhmään (Huom! Älä ilmoita itseäsi!).
3. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka toimitetaan heti sähköpostiisi. Tarkista roskapostikansio, mikäli et saa laskua. Voit tarkistella laskun tietoja myös järjestelmässä. (Huom! Ilmoittautumista ei tapahdu, jos laskua ei muodosteta ilmoittautumisen yhteydessä.)
4. Mikäli lapsesi on oikeutettu sisarusalennukseen, ilmoita siitä voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com ja lisäämme sisarusalennuksen laskulle/laskuille.

Mikäli lapsesi on voimistellut Porvoon Urheilijoissa ENNEN KAUTTA 2022-2023, tee näin:

1. Rekisteröidy ensin HOIKA-JÄRJESTELMÄSSÄ.
2. Pyydä lapsesi liittämistä alikäyttäjäksesi laittamalla siitä tieto osoitteeseen voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com. Ilmoita samalla mihin ryhmään haluat lapsesi ilmoittaa ja teemme ilmoittautumisen puolestasi. Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Tämän jälkeen pääset järjestelmässä mm. muokkaamaan yhteystietoja tarvittaessa.

MUUT TOIMINNOT

VARAPAIKAT
Ryhmän täyttyä ja varapaikkatilanteen salliessa voit ilmoittautua varapaikalle Hoika-järjestelmässä. Otamme yhteyttä, mikäli paikka vapautuu.

PERUUTUSEHDOT
Kahden kokeilukerran jälkeen, ennen laskun erääntymistä, ilmoittautumisen voi peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com. Vahvistamme peruutuksen ja maksuvelvollisuus raukeaa. Mikäli peruutusta ei tule laskun eräpäivään mennessä, katsomme jäsenen jatkavan harrastusta ja kauden maksu tulee maksaa. Myöhemmin kesken kauden tehdyistä peruutuksista ei anneta hyvitystä kauden maksussa. Ainoastaan sähköpostitse tehdyt peruutukset huomioidaan. Peruutusta ei voi tehdä ohjaajalle edes kirjallisesti eikä sitä voi tehdä Hoika-järjestelmässä. Treenikerroista poisjääminen ei ole peruutus.

YKSITTÄISET POISSAOLOT
Yksittäisistä kerroista poisjäämisestä ilmoitetaan suoraan kyseisen ryhmän ohjaajalle. Hyvitystä käyttämättömiksi jääneistä treenikerroista ei anneta.

MAKSUHUOMAUTUKSET
Maksuhuomautuksista perimme 5 EUR suuruisen huomautuslisän per huomautus. Jos laskua ei kahdesta maksuhuomautuksesta huolimatta makseta, siirrämme saatavan perintätoimiston hoidettavaksi.

ILMOITTAUTUMINEN
Mikäli alle 8v ryhmissä (Midit & Minit) on tilaa, niihin voi ilmoittautua kesken kauden. Kilparyhmiin ilmoittautumiset ja kokeilutreeneistä sopimiset hoidetaan kausien vaihteissa eli joulu-tammikuussa tai kesä-elokuussa. Tiedustele paikkatilannetta sähköpostitse alle 8v joukkueisiin Lotta Olviselta osoitteesta [email protected], kilpajoukkueisiin seuran päävalmentajalta Laura Sandbergilta [email protected] .

VOIMISTELUN LOPETTAMINEN
Lopettamisesta täytyy ilmoittaa joukkueen päävalmentajalle. Kilpajoukkueissa lopetukset mielellään kausien välissä eli joulu-tammikuussa tai kesä-heinäkuussa. Alle 8v joukkueissa lopetusilmoitukset ennen seuraavan kuukauden alkua, muuten kuukausilasku peritään jo alkaneelta kuulta.

YHTEYSTIETOJEN MUUTOS
Päivitä omat ja lapsesi muuttuneet yhteystiedot Hoika-järjestelmässä. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, uudesta sähköpostiosoitteestasi tulee uusi käyttäjätunnuksesi uusien tietojen tallennuksen jälkeen.

TAPATURMAVAKUUTUS
Porvoon Urheilijoiden voimistelujaoston jäsenmaksuun sisältyy Jumppaturva-vakuutus. Pohjolan ja Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutus on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat. Kilpajoukkueille on mahdollista hankkia Voimisteluliiton kattavampi tapaturmavakuutus kilpailulisenssin yhteydessä tai sitten jos lapsella on jo hyvä tapaturmavakuutus omasta takaa niin sekin riittää.

UNOHTUIKO SALASANA?
Voit tilata uuden salasanan Hoika-järjestelmän sisäänkirjautumissivulta.

MUUT ONGELMATILANTEET
Ota yhteys voimistelu.porvoonurheilijat(at)gmail.com TAI pu.agg(at)hotmail.com

Ohjeita päivitetty 3.8.2022.