Muutoksia kesän suunnistuksiin

Koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia toimintaan.

Suunnistuskoulu perutaan. Selvitämme mahdollisuutta järjestää suunnistuskoulu myöhempänä aikana tilanteen salliessa.

Porvoon seudun kuntosuunnistukset ajanotolla jatkuvat 15.6.2020 lähtien

Porvoon seudun kuntosuunnistukset ajanotolla jatkuvat yleiset koronaohjeistukset huomioiden. Metsään pääsee klo 17.00 -18.30 välisenä aikana ja maali sulkeutuu klo 20.00. 

Voit ilmoittautua ja maksaa ennakkoon rastilippu.fi -palvelun kautta tai ilmoittautua ja suorittaa karttamaksun paikan päällä lähimaksuna, käteisellä (mieluiten tasaraha), Smartum Payllä, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virike-seteleillä, Tyky -kuntoseteleillä sekä ePassilla .  Suosittelemme kuitenkin ilmoittautumista ja maksua rastilippu.fi -palvelun kautta tai suoraan
PU suunnistusjaoston tilille FI38 5358 0640 5110 25 .
Tapahtumissa ei lainata emit-kortteja.

Omatoimirastit

Tämän lisäksi näitä kuntorasteja pääsee kiertämään omatoimirasteina tapahtumapäivän jälkeisestä tiistaista aina seuraavaan sunnuntaihin asti.

Ilmoittautuminen ja maksaminen omatoimirasteille tapahtuu rastilippu.fi -palvelun kautta, maanantaisin kuntosuunnistuksen yhteydessä, josta saat samalla myös kartan tai suoraan PU suunnistusjaoston tilille FI38 5358 0640 5110 25 . Maksettuasi kartan pääset lataamaan ja tulostamaan kartan itse PorvUn kuntosuunnistuksen sivulta ko. tapahtuman linkeistä tai voit noutaa tulostetun kartan esittämällä maksutositteen joko paperisena tai mobiilisti Näsin S-marketista (PU / OK Orient/ AOK:n tapahtumien kartat) .

Omatoimisuunnistuksessa ei ole ajanottoa, rasteilla on rastiliput sekä koodilaput.

Ratavaihtoehdot
A (vaativin) n. 6km, B (normaali) n. 4,5km, C (normaali) n. 3km, D (helppo) n. 2,5 km ja E (erittäin helppo) n. 1,5 km.
Kartan mittakaava yleensä 1: 7500, A ja B radoilla voi olla myös 1: 10 000

Karttamaksu
Aikuiset 7 €, lapset 16-vuotta ja alle 3 €

HUOM! Koronatilanteen yleiset ohjeet ja rajoitukset
Muistetaan toimia vastuullisesti: sairaana ei lähdetä liikkumaan vaan pysytään kotona, huomioidaan riskiryhmät, pidetään etäisyys toisiin ihmisiin, muistetaan oikeaoppinen käsihygienia sekä oikeanlainen yskiminen.

Muu kilpailutoiminta
Kilpailuissa ja tapahtumissa on myös peruutuksia ja muutoksia. Tarkista rajoitusten aikaisten (alle 500 osallistujaa) kilpailujen tilanne Suunnistusliiton sivulta.

Jaosto suunnittelee jäsenilleen omatoimiharjoituksia mahdollisuuksien mukaan, esim. suunnistusratoja tai harjoituksia omatoimisesti treenattavaksi. Seuraa tiedotusta harjoitussivulta ja nimenhuutoa.

Uudet suunnistusasut 2020

Nyt jäsenten on mahdollisuus tilata uusia suunnistusasuja. Huom uusi design ja hieman eri malleja. Pari erilaista suunnistuspaitaa (normaali ja hellepaita), juoksu-/verrryttelyasu, lämmittelyliivi ja mahdollisesti pääpanta. Sovitusmahdollisuus (rajoitetusti). Tilaukset ti 3.3. mennessä. Lisätiedot ja yhteydenotot: Jukka (ks. yhteystiedot).

Takki
Paita
Hellepaitamalli
Lämmittelyliivi