Lasten Hippo-yleisurheilukoulu on tarkoitettu monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista.

Hippo yleisurheilukoulu 2016 harjoittelee torstai illassa. Hippo yleisurheilukoulu 2017 -syntyneille, sekä miniHippo 2018 harjoittelee lauantaina Uusimaa Areenalla. Jokaiseen harjoitukseen ilmoittaudutaan myClubissa, johon päivittyvät myös mahdolliset muutokset ja peruutukset. Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Hippo-yleisurheilukoulussa on kolme ikäryhmää, ilmoittaudu tästä:

Mikäli ryhmä on täynnä, urheilija asettuu jonoon. Jos ryhmästä vapautuu paikka, tai tulee lisäpaikkoja ilmoittautuminen menee automaattisesti loppuun ja muodostuu lasku. Tämä voi tapahtua myöhemminkin kaudella, joten jos ette halua jonottaa, on jonotus itse poistettava. Näin paikka vapautuu halukkaalle.

Kysymykset/tiedustelut:
Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kesän Hippo yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.