KATSO MYÖS LASTEN HARJOITUSRYHMÄT:


Syyskauden 2019 Hippo-yleisurheilukoulun ilmoittautuminen on avattu!

Syyskaudella 2019 ja kevätkaudellä 2020 Hippo-yleisurheilukoulu järjestetään 2014-2015 syntyneille lapsille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä!


Käynnissä olevan kesäkauden tiedot:

Kesän iloisinta liikuntaa 2010-2015 -syntyneille:
Hippo-yleisurheilukoulu 14.5. – 27.8.2019

Hippo-yleisurheilukoulu alkaa tiistaina 14.5. maksuttomalla ja avoimella  avaustapahtumalla Keskusurheilukentällä klo 18-19:30. Tämän jälkeen treeneihin pääsevät mukaan vain ryhmiin ilmoittautuneet. Varmista paikkasi ilmoittautumalla alla olevista linkeistä, ryhmät täyttyvät nopeasti!

Lasten Hippo-yleisurheilukoulu on tarkoitettu monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista.

– Liikunnan ilo ja punaiset posket! –

Olemme panostaneet viime vuosina Hippo-yleisurheilukoulun systemaattiseen kehittämiseen ja sen seurauksena osallistujamäärä onkin kahdessa vuodessa moninkertaistunut. Kiinnitämme erityistä huomiota ohjauksen laatuun, ryhmien hallintaan ja jokaisen ryhmän toiminnan sujuvuuteen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Hippo-yleisurheilukouluun tapahtuu alla olevista linkeistä, jotka ohjaavat rekisteröitymään ja ilmoittautumaan myClub-järjestelmään. Maksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä, joten varaathan pankkitunnukset esille!

ILMOITTAUTUMINEN ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ:

LISÄTIEDOT:

  • Hippo-yleisurheilukoulun kesäkausi 14.5. – 27.8.2018
  • Hippo-yleisurheilukoulun harjoitukset järjestetään tiistaisin ja torstaisin Keskusurheilukentällä kello 18:00-19:30. 2014-2015-syntyneiden harjoitukset päättyvät jo 19:15
  • Hippo-yleisurheilukoulun harjoitusmaksu kesäkaudelta on 95€. Maksu sisältää Hippo-yleisurheilukoulun harjoitukset sekä teknisen t-paidan.
  • Lisäksi seuran toimintaan osallistuvilta lapsilta laskutetaan kunkin vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä PU:n jäsenmaksu 20€ sekä Lisenssimaksu (2012 ja myöhemmin syntyneet 10€, 2010-11 syntyneet 20€). Mikäli lapsella on jo asiaankuuluva vakuutusturva hankittuna oman vakuutuksen kautta, voimme halutessanne jättää lisenssin maksamatta. Merkitkää tällöin vastaava alennusrivi laskulle ilmoittautumisen yhteydessä. Pyydämme huomioimaan, että tällöin vastuu vakuutusturvasta siirtyy teille.
  • Tutustu lisenssin sisältämän tapaturmavakuutuksen Vakuutusehtoihin täällä: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/lisenssivakuutus
  • Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. 1.5. mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 100% harjoitusmaksusta, 28.5. mennessä tehdyistä peruutuksista 50% harjoitusmaksusta. Jäsenmaksun ja lisenssimaksun osuutta emme valitettavasti voi palauttaa, vaikka osallistuminen peruuntuisi.

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kesän Hippo-yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää osoitteeseen: [email protected]

TIEDOSSA OLEVAT KESÄKAUDEN POIKKEUKSET:

  • To 30.5. EI HARJOITUKSIA (Butchersin peli)
  • To 20.6. EI HARJOITUKISA (Keskuskenttä suljettu)
  • Ti 23.7 EI HARJOITUKSIA (Keskuskentällä kilpailut)

SAMAAN AIKAAN MYÖS AIKUISTEN UUSIMAA JUOKSEE YHTEISTREENIT