Lasten Hippo-yleisurheilukoulu on tarkoitettu monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tutustumme leikin varjolla eri yleisurheilulajeihin, opimme monipuolisia motorisia taitoja, ryhmässä toimimista ja iloista liikkumista.

miniHippo 2020, hippo 2019, sekä hippo 2018 jatkuu kesällä 2024, viikolla 20. Harjoitukset kesäkauden osalta elokuun loppuun. Treenit jatkuvat taas syyskaudella! 

Hippo-yleisurheilukoulu

Mikäli ryhmä on täynnä, urheilija asettuu jonoon. Jos ryhmästä vapautuu paikka, tai tulee lisäpaikkoja ilmoittautuminen menee automaattisesti loppuun ja muodostuu lasku. Tämä voi tapahtua myöhemminkin kaudella, joten jos ette halua jonottaa, on jonotus itse poistettava. Näin paikka vapautuu halukkaalle.

Kysymykset/tiedustelut:
Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kesän Hippo yleisurheilukouluun liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.