YLEISURHEILU PERUSRYHMÄ, ALK. 2015 JA SITÄ VANHEMMILLE

Tässä ryhmässä harjoittelee laajempi ikäluokka. Opetellaan perusliikuntataitoja, eri yleisurheilulajien harjoittelua ja lajitekniikoita ja totutellaan monipuolisiin yleisurheilun osaharjoitteisiin. Opetellaan myös kilpailuissa käyntiä.

Suunnitellut harjoitukset kesäkaudella alkaen viikko 20: maanantaina klo 16:30-17:30 Hamari & koulujen kesälomalla maanantaina klo 11:00-12:00 Keskuskenttä. Koko kesäkauden Tiistai klo 16:30-18:00 keskuskenttä ja torstai klo 16:30-18:00 Keskuskenttä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Harjoituksiin ilmoittaudutaan myClubissa, johon päivittyvät mahdolliset muutokset ja peruutukset.

UUSILLE ILMOITTAUTUMINEN YLEISURHEILU RYHMÄÄN

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut ryhmään liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti.

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.


Porvoon Urheilijoiden järjestämissä lasten ja nuorten harjoituksissa tähdätään reippauteen ja pyritään luomaan pohjaa liikunnallisiin elämäntapoihin. Tavoitteena on kehittää yleistä taitavuutta, motoriikkaa, ponnistamis- ja aitomistekniikoita sekä tottua nostotekniikoiden opettelun kautta hiljalleen myös voimaharjoitteluun.

Lähes kaikki harjoitukset pitävät sisällään ainakin jonkin verran monipuolista juoksua (nopeaa, rauhallista, hengästyttävää jne), joka on kaikkien yleisurheilulajien perusta. Tältä harjoituspohjalta on ponnistettu nuorten SM-mitalisteiksi ja Kalevan Kisa-tasolle pikajuoksuissa, hypyissä, heitoissa sekä kestävyysjuoksuissa.