Maksut pohjautuvat SUL:n suositusten mukaisesti ikään ja harrastus määriin. Harjoitusmaksut on maksettava viimeistään eräpäivänä, laskutusasioiden jatkohoito on ulkoistettu Vismalle.

Maksutaulukko kesäkaudesta 2024 alkaen

Ryhmä Viikkoharjoituksia Maksut
     
Hippo YU-koulu, 2020/2019/2018 synt. 2 125 / maksukausi
Yleisurheilu Juniorit 2017/2016 synt. 2 155 / maksukausi
Yleisurheilu, alkaen 2015 synt. 3 175 / maksukausi
Yleisurheilu Teho* 5 240 / maksukausi
Juoksuryhmä* 3-6 190 / maksukausi
Nuorisovalmennus* 5-7 + ohjelma 250 / maksukausi
     
  *Yu teho / juoksuryhmä / nuorisovalmennus vain yhteydenoton kautta, ei suoraa ilmoittautumista.
 • Ilmoittautuminen kaikkiin harjoitusryhmiin on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan 4kk jaksoissa (syys-joulu, tammi-huhti, touko-elo). Mikäli ilmoittautumisen jatkossa haluaa perua, tulee se tehdä seitsemän (7) päivää ennen uuden 4kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] 
 • Perhealennus: Minihippo- ja Hippo-yleisurheilukoulun maksusta 10€ , YU-ryhmien maksusta ja valmennusryhmien maksuista 40€/4kk.
 • Perheen korkein maksu maksetaan kokonaisuudessaan, alennukset sitä seuraavista maksuista.
 • Lisäksi kunkin vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan PU:n jäsenmaksu (2024 20€).
 • Lasten harjoitusryhmissä sekä Valmennusryhmissä syyskauden laskun yhteydessä laskutetaan myös Suomen Urheiluliiton Lisenssimaksu, joka vuodelle 2024 (30.9. asti & 1.10.2023 alkaen) on: 2017 syntyneet ja nuoremmat 14€, 2011-2016 syntyneet 29€, 2010-syntyneet ja vanhemmat 39€. Lisenssi on pakollinen kaikissa SUL:n alaisissa kilpailuissa ja sisältää 2011-syntyneillä ja nuoremmilla myös tapaturmavakuutuksen. 2010-syntyneillä ja vanhemmilla vakuutus lisämaksusta. Seura maksaa lisenssit kaikille keskitetysti.

      Lisenssiasiat tarkistetaan joka maksukaudelle erikseen liitolta.

 • Myös Hippo-yleisurheilukoulujen vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan Lisenssimaksu 14€. Mikäli lapsella on jo asiaankuuluva vakuutusturva hankittuna oman vakuutuksen kautta, voimme halutessanne jättää lisenssin maksamatta. Merkitkää tällöin vastaava alennusrivi laskulle ilmoittautumisen yhteydessä. Pyydämme huomioimaan, että tällöin vastuu vakuutusturvasta siirtyy teille.
 •  Kilpailulisenssin ja vakuutuksen voimassaolo edellyttää urheilijan kirjaamista suomisport järjestelmän ohjeen mukaan.
 • Mikäli olet uusi jäsen, ensimmäisen laskun yhteydessä sinulta laskutetaan maksukauden lisäksi, sekä lisenssi että seuran jäsenmaksu.
 • Tutustu lisenssin sisältämän tapaturmavakuutuksen Vakuutusehtoihin täällä:
  http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/lisenssivakuutus

Kaikki yhteydenpito, sekä mahdollinen osallistumisen peruuttaminen ehtojen mukaan osoitteeseen: [email protected]

Valmentajat eivät vastaanota peruutuksia. Osallistumisen peruutusta ei voi suorittaa myClubissa ja myClub järjestelmän viestit eivät tue vastaamista.