YU-Harjoitusryhmät

YU-harjoitusryhmissä totutellaan yleisurheilun säännölliseen harjoitteluun ikäryhmiin sopivilla harjoitteilla ja iloisella otteella. Opettelemme myös kilpailuissa käyntiä, mutta tavoitteena ei niinkään ole menestys kilpailuissa vaan se, että kisoihin olisi mukava osallistua yhdessä.

Lasten harjoitusryhmissä osataan hyvää urheilijamaista käytöstä, keskitytään hyvään tekemiseen ja kannustetaan muita. Uusia asioita ei tarvitse heti osata, hyvä yritys ja reipas meno on tärkeintä.

YU-ryhmän harjoitukset sopivat myös tukemaan jonkin toisen lajin harjoittelua ja monipuolistamaan harrastamista. Kuitenkin toivoisimme, että myös ryhmän kilpailuihin pyrittäisiin osallistumaan innolla.

Ryhmien harjoituksia vetävät pääsääntöisesti kokeneet, koulutetut ja mukavat valmentajat, jotka ovat jo pitkään toimineet lasten ja nuorten valmentajina.

Ilmoittautuminen

Otathan yhteyttä hakemalla ryhmään [email protected] ennen ilmoittautumista.

Hakemukset käsitellään kauden vaihtuessa (3.-12.5.)  Tällä hetkellä YU-harjoitusryhmissä on joitain paikkoja. Mahdollisten paikkojen vapautuessa / resurssien kasvaessa tarjoamme niitä halukkaille.

Uusille urheilijoille suosittelemme ensin YU-Kesis ryhmää, mistä innokkailla mahdollisuus siirtyä YU-harjoitusryhmiin.

Harjoitusryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu linkillä, joka ohjaa rekisteröitymään ja ilmoittautumaan myClub-järjestelmään. Harjoitusmaksut laskutetaan 4kk maksukausissa (tammi-huhtikuu, touko-elokuu, syys-joulukuu). Ilmoittautuminen on aina toistaiseksi voimassa oleva ja tulee tarvittaessa perua 7 vrk ennen uuden 4 kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]