*YLEISURHEILU TEHO-, NUORISOVALMENNUS- & JUOKSUPAINOTTEINEN RYHMÄ, OTA ENSIN YHTEYTTÄ PETRI SUNDENIIN.

Harjoitusryhmissä totutellaan yleisurheilun säännölliseen harjoitteluun ikäryhmiin sopivilla harjoitteilla ja iloisella otteella. Opettelemme myös kilpailuissa käyntiä, mutta tavoitteena ei niinkään ole menestys kilpailuissa vaan se, että kisoihin olisi mukava osallistua yhdessä.

Lasten harjoitusryhmissä osataan hyvää urheilijamaista käytöstä, keskitytään hyvään tekemiseen ja kannustetaan muita. Uusia asioita ei tarvitse heti osata, hyvä yritys ja reipas meno on tärkeintä.

Harjoitukset sopivat myös tukemaan jonkin toisen lajin harjoittelua ja monipuolistamaan harrastamista. Kuitenkin toivoisimme, että myös ryhmän kilpailuihin pyrittäisiin mahdollisuuksien mukaan osallistumaan innolla.

Ryhmien harjoituksia vetävät pääsääntöisesti kokeneet, koulutetut ja mukavat valmentajat, jotka ovat jo pitkään toimineet lasten ja nuorten valmentajina.

Ilmoittautuminen

Ryhmän oman ilmoittautumislinkin kautta.

Harjoitusmaksut laskutetaan 4kk maksukausissa (tammi-huhtikuu, touko-elokuu, syys-joulukuu). Ilmoittautuminen on aina toistaiseksi voimassa oleva ja tulee tarvittaessa perua 7 vrk ennen uuden 4 kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]