Lasten harjoitusryhmät

Lasten harjoitusryhmissä totutellaan yleisurheilun säännölliseen harjoitteluun ikäryhmiin sopivilla harjoitteilla ja iloisella otteella. Opettelemme myös kilpailuissa käyntiä, mutta tavoitteena ei niinkään ole menestys kilpailuissa vaan se, että kisoihin olisi mukava osallistua yhdessä.

Lasten harjoitusryhmissä osataan ja opitaan käyttäytymään hyvin, kuuntelemaan ohjeita ja keskittymään omaan tekemiseen. Uusia asioita ei tarvitse heti osata, hyvä yritys ja reipas meno on tärkeintä.

Harjoitukset sopivat myös tukemaan jonkin toisen lajin harjoittelua ja monipuolistamaan harrastamista. Kuitenkin toivoisimme, että myös ryhmän kilpailuihin pyrittäisiin osallistumaan innolla.

Ryhmien harjoituksia vetävät pääsääntöisesti kokeneet, koulutetut ja mukavat valmentajat, jotka ovat jo pitkään toimineet lasten ja nuorten valmentajina.

Ilmoittautuminen

Lasten harjoitusryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevista linkeistä, jotka ohjaavat rekisteröitymään ja ilmoittautumaan myClub-järjestelmään. Harjoitusmaksut laskutetaan 4kk maksukausissa (tammi-huhtikuu, touko-elokuu, syys-joulukuu). Ilmoittautuminen on aina toistaiseksi voimassa oleva ja tulee tarvittaessa perua 7 vrk ennen uuden 4 kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]