2017 SYNTYNEILLE JA 2016 SYNTYNEILLE

Tässä ryhmässä opetellaan perusliikuntataitoja, eri yleisurheilulajien harjoittelua ja totutellaan monipuolisiin yleisurheilun osaharjoitteisiin. Kannustamme myös paikallisiin kilpailuihin osallistumista ja harjoittelemaan kilpailemista omien treenikavereiden kanssa.

Suunnitellut harjoitukset Kesäkaudella alkaen viikko 20: tiistai klo 18:00-19:30 Keskuskenttä ja torstai 18:00-19:30 Keskuskenttä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Harjoituksiin ilmoittaudutaan myClubissa, johon päivittyvät mahdolliset muutokset ja peruutukset. 

UUSILLE ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN YLEISURHEILU JUNIORIT

 

Kysymykset/tiedustelut:

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut ryhmään liittyen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

FAQ

Voiko alaikäinen ilmoittautua ryhmään? -Otamme ikäryhmiin vain kyseisenä vuonna syntyneitä, tämä koskee kaikkia ryhmiämme.

Järjestättekö kokeilukertoja ennen ilmoittautumista? -Kokeilukertoja emme järjestä. Yleisurheilu on erittäin monipuolinen laji, mistä on vaikea saada yhdellä kokeilukerralla käsitystä. Myös omaan ryhmään tutustuminen vie lapsilla enemmän aikaa. Tasapuolisuuden nimissä kaikki osallistuvat ilmoittautumis- ja maksuehtojen mukaisesti. 

Onko ilmoittautuminen toistaiseksi voimassa oleva? -Kaikkien Hippo- ja YU-ryhmien kohdalla kyllä. Luethan aina ilmoittautumis- ja maksuehdot huolella.