Porvoon Urheilijoille kolme mitalia ja neljäs sija!

Emma Jalkanen onnistui SM-kisojen ensimmäisenä päivänä upeasti ja voitti kultaa N22-sarjan 1500 metrillä parantaen samalla ennätystään kymmenellä sekunnilla! PU:n hyvää panosta täydensi saman juoksun neljänneksi yltänyt Mona Jäppinen. Molemmat kisaavat 22-vuotiaiden sarjassa vasta ensimmäistä vuottaan.

Lauantaina Emma saavutti jo kisojen toisen mitalinsa juosten hopealle 800m:lla kauden parhaalla ajallaan. Kisojen kolmantena kilpailupäivänä Mona Jäppinen nappasi pronssia 5000 metrillä täydentäen samalla PU:n värisuoran näistä kisoista (sijat 1-2-3-4). Isot onnittelut molemmille!

Harvoin nuorten SM-kisojen onnistumiset ovat tuntuneet näin makeilta. Molemmat nuoret naiset ovat kamppailleet viime vuosina erilaisten vaikeuksien kanssa esimerkillisen sinnikkäästi. Vaikka kasvoilla onkin aina aurinkoinen hymy, myös muunlaisia tunteita on käyty läpi. Nyt suunta on taas vahvasti positiivinen ja juoksijan uralla ollaan edelleen nuoria. Tämäpä onkin se urheilun paras oppi: Pitkäjänteisesti eteenpäin myös vaikeina hetkinä ja kehitystä tulee ennemmin tai myöhemmin aivan varmasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *