PU:n junnut kisasivat tänään Uudenmaan piirimestaruuskisoissa sankoin joukoin. Aivan kaikki vetivät jälleen iloisella ilmeellä ja hyvällä tsempillä parhansa yrittäen. Monella se riitti ennätyksiin ja usealla mitaliinkin. Jokaisella on syytä olla itsestään ylpeä! 💪💪💙💙

Valmentajilla riitti kivasti vipinää, kun junnuja oli tulessa monessa lajissa yhtä aikaa lähes koko kilpailujen ajan. Valokuvaajakin oli niin kiireinen, että ei millään kyennyt ikuistamaan kaikkien suorituksia.

Suuret kiitokset kaikille vanhemmille, jotka hoitivat seuran toimitsijavelvoitteeita. Ilman talkooapua ei näitäkään kisoja järjestettäisi lapsillemme lainkaan. Eihän ollut paha! 🤗

Tuloksia pääsee tutkiskelemaan alla olevasta linkistä:
http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=18&nid=21248

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *