OP Itä-Uusimaa ei järjestä tänä vuonna Hippo-kisoja Itä-Uudenmaan alueella. Hippo-kisat siirtyvät Porvoossa elo-syyskuulta ensi vuoteen koronaepidemian vuoksi.

Vaikka tautitilanne Itä-Uudellamaalla on tällä hetkellä hyvä, emme voi olla varmoja, että tilanne säilyy yhtä hyvänä alkusyksyyn saakka. Ulkoilmatapahtumasta huolimatta turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeiden noudattamisesta huolehtiminen olisi haastavaa urheilukentillä, joissa on paljon pieniä lapsia yhtä aikaa. Osallistujien sekä henkilökuntamme ja urheiluseurojen talkoolaisten terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, toteaa pankinjohtaja Thomas Salomaa Itä-Uudenmaan Osuuspankista.

Hippo-kisat ovat keränneet viime vuosina yhteensä jopa 1200 osallistujaa. – Kun tähän lasketaan mukaan vanhemmat ja muut kannustusjoukot sekä toimitsijat, on useilla paikkakunnilla yhtä aikaa väkeä paikalla yli 500 henkeä. Kisojen sujuvuuden kannalta alueiden rajaaminen tai toimintojen porrastaminen olisi haastavaa.

Hippo-kisat järjestetään vuosittain touko – elokuun paikkeilla. – Toivomme perheiden keksivän yhteistä liikunnallista tekemistä ja lähtevän vaikka omatoimisesti yleisurheilukentille kokeilemaan eri lajeja. Pienet perheen sisäiset kilpailutkin voisivat olla paikallaan. Tavataan Hippo-kisojen parissa jälleen ensi vuonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *